Lean in de bouw Bel nu » 06 – 250 207 81

Wilt u Lean in de bouw werken?

Ver-ander helpt u om verspilling te verminderen

We zien steeds vaker dat er met ‘Lean’ in de bouw wordt gewerkt. Deze uit Japan afkomstige methodiek helpt uw bedrijf om verspilling te reduceren. Adviesbureau Ver-ander helpt u graag om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren, handelingen zonder waarde te elimineren en het creëren van optimale tevredenheid bij uw klanten. Met het sterk inrichten van uw organisatie zorgen wij voor een praktische vertaalslag van methodiek naar concrete, dagelijkse toepassingen die draagvlak vinden bij alle betrokkenen.

Lean in de bouw, wij gaan de uitdaging met u aan

Lean werken past uitstekend in de bouw. Diverse processen die bijvoorbeeld te maken hebben met kwaliteit, levertijd, onderhoudskosten en een gezonde kostprijs moeten continu worden geoptimaliseerd. Alle andere zaken worden gezien als verspilling, dus overbodig. Het creëren van draagvlak bij uw medewerkers is hierbij essentieel. Immers, zij zijn direct of indirect verantwoordelijk voort zaken als een goede voorbereiding, een geordende werkplaats en effectieve communicatie. Dit draagvlak ontstaat door een goede coaching en door uit te gaan van de individuele kennis en creativiteit van elke medewerker. Door het inzetten van de Lean of Prince 2 aanpak maken we van verandering een uitdaging.

Een prettige samenwerking

Het implementeren van Lean in uw organisatie is een continu proces. Daarom vindt Ver-ander het belangrijk om een prettige samenwerking te hebben en een langdurige relatie te onderhouden. We maken dan ook waar wat we beloven. Inmiddels hebben we dan ook vele tevreden klanten die wij geholpen hebben met zaken als:

  • Businesscases opstellen
  • Projectplannen opstellen
  • Probleemanalyses uitvoeren
  • Procesontwerpen vervaardigen
  • Het scherp krijgen van processen

Maak nu de stap en zet veranderingen in gang om zo uw processen te optimaliseren, verspilling te elimineren en uw klanten centraal te stellen. Wij enthousiasmeren en inspireren uw team, om zo de verandering tot een succes te maken. Heeft u interesse? Neem dan contact op en bel met 06 – 250 207 81 of stuur een mail naar info@ver-ander.nl.Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante pagina's: Notariaat verandermanager - Advocatuur verandermanager - Bedrijfskundig adviesbureau - Organisatieverandering - Procesverandering banken - Lean in de bouw - Lean in de zorg - Octrooi verandermanager - Adviesbureau verandermanagement