Bedrijfskundig adviesbureau Bel nu » 06 – 250 207 81

Bent u op zoek naar een bedrijfskundig adviseur?

Ver-ander is een bedrijfskundig adviesbureau voor organisatie- en procesinnovaties

Bedrijfskundig adviseur Karel Janssen, oprichter van Ver-ander, adviseert, coacht en implementeert verandertrajecten die zich richten op organisatie en procesinnovatie. Dit houdt in dat er samen wordt gekeken naar welke waarde uw bedrijf levert en of deze wel (voldoende) aansluit bij de wens van uw klanten. Vervolgens gaan we aan de slag met het in kaart brengen en herinrichten van uw bedrijfsprocessen. Het optimaliseren van dit geheel noemen we het ‘Lean’ inrichten van een organisatie. Hierin ligt de focus op klanttevredenheid en het creëren van meerwaarde, waardoor uw business zich positief onderscheidt.

Hoe dragen we als bedrijfskundig adviesbureau bij aan customer excellence?

Het blijkt voor veel bedrijven een lastige opgave om zich te manoeuvreren binnen het spanningsveld van enerzijds kwaliteit leveren en anderzijds efficiënt werken. Dit komt omdat bedrijfsprocessen vaak niet optimaal zijn en er onvoldoende meerwaarde voor een klant wordt gecreëerd. Wij helpen u om inzicht te krijgen in wat uw klant eÌcht wil en hoe uw bedrijfsprocessen daarop moeten worden afgestemd. Voor het effectief implementeren van deze processen is er draagvlak nodig bij zowel medewerkers als management. Ver-ander is hierin de verbindende schakel. Door gebruik te maken van de Lean en Prince 2 aanpak, maken we van veranderen een uitdaging!

Optimale procesarchitectuur

De basis voor onze pragmatische en resultaatgerichte aanpak bestaat uit theoretische kennis en jarenlange praktijkervaring met het inrichten van optimale procesarchitecturen. U kunt ons benaderen voor onder meer de volgende diensten:

  • Het opstellen van een business-case
  • Het uitvoeren van een probleemanalyse
  • Het vervaardigen van een procesontwerp
  • Het optimaliseren van front-end processen
  • Het faciliteren van een creatieve brainstormsessie

Ver-ander werkt onder andere voor energiebedrijven, verzekeraars en banken en biedt inhoudelijke adviezen en heldere inzichten teneinde het gewenste resultaat te bereiken. Heeft u nog vragen inzake onze dienstverlening? Bel dan met 06 – 250 207 81 of stuur uw bericht naar info@ver-ander.nl.Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante pagina's: Notariaat verandermanager - Advocatuur verandermanager - Procesverandering banken - Organisatieverandering - Adviesbureau verandermanagement - Octrooi verandermanager - Lean in de zorg - Bedrijfskundig adviesbureau - Lean in de bouw